Rólunk

Kiemelt szakterületünk az emberek fotózása. Az elmúlt 10 év során több mint 30 ezer válogatott és retusált fotót készítettünk. Számtalan igényt kiszolgáltunk a világ minden táján, a new-yorki kisbolt szórólapjától az óriásplakátokon át a multinacionális cégekig. Képeink Ázsiától az USA-ig megjelentek szinte minden országban.

Képeink főszereplője az EMBER.

Elsősorban portré és zsáner fotókat készítünk, reklámokhoz, weblapokra, magazinoknak.

…és privát célra is.

Mit vállalunk?

Ha olyan fotókat szeretne, amilyeneket világszerte láthat a hirdetésekben és magazinokban, dolgozzon velünk! Ha az Ön projektjéhez passzol a tapasztalatunk és a szakértelmünk, kérjen tőlünk árajánlatot!
A modern honlapokon stockfotókat használnak. Jól mutat, professzionális, de nem egyedi.
Ha különlegeset szeretne, tőlünk biztosan megkaphatja ugyanez a minőséget. “Stockfotókat” kizárólagos felhasználásra. Hivatásos modellekkel vagy akár a cég saját munkatársaival, az Ön irodájában, hiteles környezetben. És többé nem kell attól tartania, hol látja viszont ugyanazokat a képeket, amelyekre cége arculatát bízta. 

Bízzon bennünk!

Mi már kitapasztaltuk, mitől működik egy fotó.

Miért mi?

Embereket fotózunk. Nem értünk mindenhez, de hisszük, hogy a szakterületünkön belül kiemelkedőek vagyunk.

 

Több száz produkciónk során megtanultuk kis stábbal működni, szakértelemmel és kreativitással helyettesíteni a magas költségeket. A legkisebb projekt esetén se habozzon megkeresni minket. Mindenre van megoldásunk.

 

A fotós csak a megbízóval beszél, a vevőkhöz már a kép szól. Mi megtanultuk, hogyan kell beszédes fotókat készíteni.

 

A hivatásos modellek mellett hétköznapi emberekkel is dolgozunk. Mindenkiből kihozzuk a maximumot.

 

Saját stúdiónk van, amit kifejezetten a lifestyle fotózáshoz alakítottunk ki. Persze külső helyszíre is szívesen megyünk.

 

Ne bízza a cége arculatát, a termék jövőjét gyakorlatlan fotósra!

 

Ha nem csak fotózásra van szüksége, szívesen segítünk a tervezésben és kínálunk alternatívákat. Ha igényli, részt veszünk a kreatív előkészítésben, a koncepcióban, a modell válogatásban. Bármikor szívesen látjuk előzetes beszélgetésre, terepszemlére.

studio7

Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder

 

h20 header logo white

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 20.

H20 lifestyle fotóstúdió

+36-30-719-4665

érdeklődjön telefonon

studio@h20.hu

Facebook oldalunk