Rólunk

Kiemelt szakterületünk az emberek fotózása. Az elmúlt 10 év során több mint 30 ezer válogatott és retusált fotót készítettünk. Számtalan igényt kiszolgáltunk a világ minden táján, a new-yorki kisbolt szórólapjától az óriásplakátokon át a multinacionális cégekig. Képeink Ázsiától az USA-ig megjelentek szinte minden országban.

Képeink főszereplője az EMBER.

Elsősorban portré és zsáner fotókat készítünk, reklámokhoz, weblapokra, magazinoknak.

…és privát célra is.

Mit vállalunk?

Ha olyan fotókat szeretne, amilyeneket világszerte láthat a hirdetésekben és magazinokban, dolgozzon velünk! Ha az Ön projektjéhez passzol a tapasztalatunk és a szakértelmünk, kérjen tőlünk árajánlatot!
A modern honlapokon stockfotókat használnak. Jól mutat, professzionális, de nem egyedi.
Ha különlegeset szeretne, tőlünk biztosan megkaphatja ugyanez a minőséget. “Stockfotókat” kizárólagos felhasználásra. Hivatásos modellekkel vagy akár a cég saját munkatársaival, az Ön irodájában, hiteles környezetben. És többé nem kell attól tartania, hol látja viszont ugyanazokat a képeket, amelyekre cége arculatát bízta. 

Bízzon bennünk!

Mi már kitapasztaltuk, mitől működik egy fotó.

Miért mi?

Embereket fotózunk. Nem értünk mindenhez, de hisszük, hogy a szakterületünkön belül kiemelkedőek vagyunk.

 

Több száz produkciónk során megtanultuk kis stábbal működni, szakértelemmel és kreativitással helyettesíteni a magas költségeket. A legkisebb projekt esetén se habozzon megkeresni minket. Mindenre van megoldásunk.

 

A fotós csak a megbízóval beszél, a vevőkhöz már a kép szól. Mi megtanultuk, hogyan kell beszédes fotókat készíteni.

 

A hivatásos modellek mellett hétköznapi emberekkel is dolgozunk. Mindenkiből kihozzuk a maximumot.

 

Saját stúdiónk van, amit kifejezetten a lifestyle fotózáshoz alakítottunk ki. Persze külső helyszíre is szívesen megyünk.

 

Ne bízza a cége arculatát, a termék jövőjét gyakorlatlan fotósra!

 

Ha nem csak fotózásra van szüksége, szívesen segítünk a tervezésben és kínálunk alternatívákat. Ha igényli, részt veszünk a kreatív előkészítésben, a koncepcióban, a modell válogatásban. Bármikor szívesen látjuk előzetes beszélgetésre, terepszemlére.

studio7

 

h20 header logo white

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 20.

H20 lifestyle fotóstúdió

+36-30-719-4665

érdeklődjön telefonon

studio@h20.hu

Facebook oldalunk