H-20 a címre utal => Hegedűs Gyula u. 20.

EXKLUZÍV FOTÓSTÚDIÓ

130m² fotóstúdiónak átépített terület Budapest Belvárosában, két sarokra a Nyugatitól. Egybefüggő, fűthető műgyanta padló, 4m-es belmagasság, nagy teherbírású acélgerendák a felszerelés és a díszletek függesztéséhez.

“LIFESTYLE” FOTÓSTÚDIÓ

A H-20 több, mint fotóstúdió. Szabadon berendezhető élettér. Különleges falfelületeinek, a számos bútornak és kelléknek köszönhetően akár divatos otthonná vagy trendi irodává is átalakítható.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?


A H-20 stúdió legnagyobb előnye, hogy teljes területe fotózható, átalakítható, és a páratlan kelléktárból számtalan stílusban berendezhető. Sehol máshol nem készíthetsz ennyire változatos képeket egyetlen helyszínen egyetlen fotózási alkalom alatt.   

STÚDIÓ FELSZERELÉS

A világítást sem bízzuk csupán ablakokra. Kevés helyen találsz ennyi vakut, ilyen sokféle és különleges fényformálót, mint nálunk…

A 13db vaku,  állványok, szoftboxok, ernyők, derítőlapok, egyéb szokott és különleges fényformálók mindenféle méretben.

Folyamatos fény: 1db 200W-os led, 4db 1000W-os és 7db 650W-os és  halogén lámpa. Mind kompatibilisek a fotózáshoz használt fényformálókkal.

VALÓDI FALFELÜLETEK

A szokásos papírhátterek mellett a H-20-ban különleges és valódi falfelületek is várnak. Eredeti rusztikus téglafal, meszelt fehér téglafal, betonpanelek, rozsdás pala kőfal, acéllemezekkel borított fal …stb.
Látogass el hozzánk, nézz körül!

KELLÉKTÁR

Olykor többre van szükség egy üres szobánál és a bárszéknél. A H-20-ban bútorok és kellékek várnak. Industrial, loft, vintage, skandináv, DIY fiatalos, elegáns, irodai. A bérleti díj tartalmazza az összes bútor és kellék használatát.
…ha a szükség úgy hozza, még ruhatárunk is van.

KORÁBBI DÍSZLETEK

Ez egy kreatív tér, a díszlet folymatosan változik. De a korábbi enteriőrök is újraépíthetők, számtalan módon variálhatók és átalakíthatók. Lépj velünk kapcsolatba és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb környezetet! Ha ötleteket keresel, nézz körül a gallériánkban! A képtár folyamatosan bővül, csak választanod kell.

Kérjük vegyétek számításba, jelenleg a karácsonyi dekorációk csak részlegesen és csak előzetes egyeztetés esetén bonthatók!

STÚDIÓ BÉRLÉS

A H-20 stúdió bérelhető fotózásokra, videoklipp- és  filmforgatásra, castingokra vagy workshopokra. Stock fotózás kivételével bármilyen munkára. Elsősorban olyan projektekhez ajánljuk, ahol kihasználható a különleges környezet, az extra felületek és a díszletek. Azoknak, akik szertnék trendi helyszínen fogadni megrendelőiket.

Kérjük, vedd számításba, hogy a díszlet(ek) átalakítása is időbe telik. Szánj rá időt vagy használd azt, ami már készen várt!

A stúdió 20 főig használható kényelmesen.

A minimum bérleti idő 3 óra.

 • BÉRLETI DÍJ

 • hétköznap netto 7500 Ft/óra
 • hétvégén netto 8500 Ft/óra
 • A fenti ár tájékozató jellegű és csak fotózásra vonatkozik.
 • Mindig kérj egyéni árajánlatot!
 • Nincs rejtett költség, a bérleti díj mindent tartalmaz:
 • a stúdió teljes területe csak a Tied
 • az összes helyszínt és falfelületet használhatod
 • az összes kelléket és bútort használhatod
 • a teljes stúdió-technikát használhatod
 • a munkához szakképzett asszisztenst is biztosítunk
 • A papírháttereket is szabadon használhatod, csak akkor kell érte fizetni, ha rálépnek, koszolódik, szakad. (2000Ft/m)

Keress minket az alábbiakon!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 20.

látogass el hozzánk és bemutatjuk a stúdiót élőben is

+36-30-402-5445

telefonon kérdezhetsz vagy foglalhatsz időpontot