H-20 a címre utal => Hegedűs Gyula u. 20.

EXKLUZÍV FOTÓSTÚDIÓ

130m² fotóstúdiónak átépített terület Budapest Belvárosában, két sarokra a Nyugatitól. Egybefüggő, fűthető műgyanta padló, 4m-es belmagasság, nagy teherbírású acélgerendák a felszerelés és a díszletek függesztéséhez.

“LIFESTYLE” FOTÓSTÚDIÓ

A H-20 több, mint fotóstúdió. Egyben berendezett élettér is. Különleges falfelületeinek, a számos bútornak és kelléknek köszönhetően akár divatos otthonná vagy trendi irodává is alakítható.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?


A H-20 stúdió legnagyobb előnye, hogy teljes területe fotózható, a páratlan kelléktárból számtalan stílusban berendezhető. Sehol máshol nem készíthetsz ennyire változatos képeket egyetlen helyszínen egyetlen fotózási alkalom alatt.   

STÚDIÓ FELSZERELÉS

A világítást sem bízzuk csupán ablakokra. Kevés helyen találsz ennyi vakut, ilyen sokféle és különleges fényformálót, mint nálunk…

A 13db vaku,  állványok, szoftboxok, ernyők, derítőlapok, egyéb szokott és különleges fényformálók mindenféle méretben.

Folyamatos fény: 1db 200W-os led, 4db 1000W-os és 7db 650W-os és  halogén lámpa. Mind kompatibilisek a fotózáshoz használt fényformálókkal.

VALÓDI FALFELÜLETEK

A szokásos papírhátterek mellett a H-20-ban különleges és valódi falfelületek is várnak. Eredeti rusztikus téglafal, meszelt fehér téglafal, betonpanelek, rozsdás pala kőfal, acéllemezekkel borított fal …stb.
Látogass el hozzánk, nézz körül!

KELLÉKTÁR

Olykor többre van szükség egy üres szobánál és a bárszéknél. A H-20-ban bútorok és kellékek várnak. Industrial, loft, vintage, skandináv, DIY fiatalos, elegáns, irodai. A bérleti díj tartalmazza az összes bútor és kellék használatát.

Berendezett élettér

Ez egy kreatív tér, a díszlet rendszeresen változik. Ha teljes napra lefoglalod a stúdiót, akár át is alakítjuk neked. A korábbi enteriőrök újraépíthetők és számtalan módon variálhatók.  Ha ötleteket keresel, nézz körül a gallériánkban! 

A pillanatnyi díszeletek csak előzetes egyeztetés esetén bonthatók!

STÚDIÓ BÉRLÉS

A H-20 stúdió bérelhető videoklipp- és  filmforgatásra, castingokra vagy workshopokra, fotózásokra. Stock fotózás kivételével bármilyen munkára. Elsősorban olyan projektekhez ajánljuk, ahol kihasználható a különleges környezet, az extra felületek és a díszletek. Azoknak, akik szertnék trendi helyszínen fogadni megrendelőiket.

A stúdió max. 15 főig használható kényelmesen.

A minimum bérleti idő 5 óra.

  • BÉRLETI DÍJ

  • 10.000 Ft/óra
  • Nincs rejtett költség, a bérleti díj mindent tartalmaz:
  • a stúdió teljes területe csak a Tied
  • az összes helyszínt és falfelületet használhatod
  • az összes kelléket és bútort használhatod
  • a teljes stúdió-technikát használhatod
  • a munkához szakképzett asszisztenst is biztosítunk
  • A papírháttereket is szabadon használhatod, csak akkor kell érte fizetni, ha rálépnek, koszolódik, szakad. (1500Ft/m)

Keress minket az alábbiakon!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 20.

látogass el hozzánk és bemutatjuk a stúdiót élőben is

+36-30-719-4665

telefonon kérdezhetsz vagy foglalhatsz időpontot